Filehost.ro - gazduire fisiere
poezie
Bine ati venit! pe acest forum va invit sa va etalati talentele poetice sau pe cele de critic literar. Curaj !
Nou pe simpatie:
dannutzza
Femeie
25 ani
Mehedinti
cauta Barbat
25 - 52 ani
poezieInregistrareLoginPozeNu sunteti logat. Lista Forumurilor Pe Tematici
poezie /

POEZII

Topic Autor Raspunsuri Vizionari Ultimul post
 Z vulgarismul in poezie: soc sau necesitate?pus de ZeitaNoptii, acum 6 zile ZeitaNoptii 0Raspunsuri 11Vizionari ZZeitaNoptiiacum 6 zile
  un alt anotimppus de k2 k2 21Raspunsuri 3318Vizionari k2
 P Cine-s eu!?pus de PETER PETER 1Raspunsuri 479Vizionari PPETER
 B tot din eapus de bidaniel7 bidaniel7 0Raspunsuri 416Vizionari Bbidaniel7
 A Inger Decazutpus de Alex Moon Alex Moon 0Raspunsuri 435Vizionari AAlex Moon
 A Doar Noaptea!pus de Awares Awares 4Raspunsuri 659Vizionari AAwares
 H Poti sa asculti...pus de hitokiribattousai hitokiribattousai 1Raspunsuri 430Vizionari AAwares
 M Trecatori prin viatapus de mariusrfr mariusrfr 0Raspunsuri 442Vizionari Mmariusrfr
 N Copii de minăpus de nopt nopt 0Raspunsuri 453Vizionari Nnopt
 H Ratacire nocturnapus de hitokiribattousai hitokiribattousai 0Raspunsuri 616Vizionari Hhitokiribattousai
 H Teatrul strigoilorpus de hitokiribattousai hitokiribattousai 0Raspunsuri 476Vizionari Hhitokiribattousai
 H Plasmuire indepartatapus de hitokiribattousai hitokiribattousai 0Raspunsuri 498Vizionari Hhitokiribattousai
 H Haikupus de hitokiribattousai hitokiribattousai 0Raspunsuri 391Vizionari Hhitokiribattousai
 C Ieripus de c.risti c.risti 0Raspunsuri 422Vizionari Cc.risti
 C Eu am văzut şi oameni fericiţipus de c.risti c.risti 0Raspunsuri 426Vizionari Cc.risti
 V Vreme urātăpus de voly voly 0Raspunsuri 647Vizionari Vvoly
  help!pus de liliana@poezis_my liliana@poezis_my 2Raspunsuri 630Vizionari liliana@poezis_my
 A Mitralierapus de aureliano buendia aureliano buendia 1Raspunsuri 556Vizionari Cc.risti
 C Stele căzătoare (poem rescris)pus de c.risti c.risti 0Raspunsuri 483Vizionari Cc.risti
  Versuri ciudate...pus de mihalcea ionela mihalcea ionela 3Raspunsuri 1295Vizionari Aaureliano buendia
 C Īntre 2 lumipus de c.risti c.risti 5Raspunsuri 732Vizionari Aaureliano buendia
 C IUbito te rog spune-mi sincerpus de c.risti c.risti 1Raspunsuri 692Vizionari Aaureliano buendia
 C Cu picioarele-n Paradispus de c.risti c.risti 0Raspunsuri 556Vizionari Cc.risti
 C Ultima comandăpus de c.risti c.risti 0Raspunsuri 560Vizionari Cc.risti
 A Sunet si Ecoupus de angel angel 1Raspunsuri 657Vizionari Cc.risti
 O Obsesivpus de Obsesiv Obsesiv 0Raspunsuri 549Vizionari OObsesiv
 C Să nu te uitpus de c.risti c.risti 0Raspunsuri 541Vizionari Cc.risti
 C Vreme de-apoipus de c.risti c.risti 0Raspunsuri 517Vizionari Cc.risti
 D Invata-mapus de D-Man D-Man 0Raspunsuri 620Vizionari DD-Man
 D Indemnpus de D-Man D-Man 0Raspunsuri 544Vizionari DD-Man
Pagini:  1 2 3 4
Mergi la